ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Το TrueStrory Radio ήρθε για να ξαναβάλει το ραδιόφωνο στη ζωή μας. Φιλοδοξεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση των πολιτών του Νομού Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Η δημοσιογραφική ομάδα του TrueStrory Radio, επανδρώνεται από έμπειρους επαγγελματίες δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν θητεύσει για δεκαετίες σε σημαντικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας. Ανάμεσα τους, ο Ζήσης Πιτσιάβας, ο Θεόφιλος Ηλιάδης, η Αναστασία Κοτζακόλιου, η Μαρία Κοτζακόλιου και ο Γιώργος Παπαϊωάννου.Σε συνεργασία με την εφημερίδα Πτολεμαίος, μία από τις ιστορικότερες ημερήσιες εφημερίδες της Βόρειας Ελλάδας.

Οι δημοσιογράφοι μας θα επιδιώξουν με συνέπεια και επαγγελματισμό, να καλύψουν την τοπική αλλά και την εθνική επικαιρότητα, και να κάνουν τον κόσμο να εμπιστευτεί και πάλι το αγαπημένο μας Μέσο, το Ραδιόφωνο. 

Το TrueStory Radio είναι ραδιοφωνικός σταθμός του Ν. Κοζάνης που κάνει εσωτερικά, παραγωγή ενημερωτικών εκπομπών. Άλλωστε για το λόγο αυτό, έγινε και η αλλαγή φυσιογνωμίας σε “Ενημερωτικός”, σύμφωνα με τον Νόμο 4779/2021.

Την ευθύνη της διεύθυνσης του σταθμού αναλαμβάνει ο εκδότης της εφημερίδας Πτολεμαίος, Αντώνης Πουγαρίδης. Συνιδρυτές του σταθμού, δύο πρόσωπα με σημαντική δραστηριότητα στο σύγχρονο επιχειρείν, ο Υπάτιος Μωυσιάδης και ο Δημήτρης Χαρίτων.

Η έναρξη του ενημερωτικού προγράμματος έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ακροατές μας ακούν στους 102,8 στα FM, μέσω της ιστοσελίδας μας truestoryradio.gr , αλλά και της πλατφόρμας E-RADIO.GR

ΙΔΡΥΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

pougaridis-2

Αντώνης Πουγαρίδης

Εκδότης Εφημερίδας Πτολεμαίος

Δημήτρης Χαρίτων

Επιχειρηματίας Νέων Τεχνολογιών

Υπάτιος Μωυσιάδης

Επιχειρηματίας - Καθ. Πανεπιστημίου

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Οι καθημερινές εκπομπές που σας κρατούν συντροφιά!

Φωτεινή Μάντσου

ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Καθημερινά 15:00 - 16:00

Χριστίνα Μπανιά

PLURIMUM
Πεμπ. 22:00 - 23:00

Νικολέτα Τσοκαρίδου

PLURIMUM
Πεμπ. 22:00 - 23:00

Θεοφάνους Νεραντζής

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ
Σαβ. 10:00-12:00
X