Ντέρμπι στην Αγγλία, με το Μάντσεστερ να «χωρίζεται» στα δύο, ενώ σπουδαίες μονομαχίες υπάρχουν στην Ιταλία. Ζευγάρι για γκολ στη Γερμανία, δράση φυσικά και στη Σούπερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (17:30)

Κουπόνι χωρίς ντέρμπι στην Αγγλία δε γίνεται. Το Μάντσεστερ στα… δύο, με τη Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να βρει ρυθμό και τη Σίτι να είναι απλά καλή και σοβαρή. Η γηπεδούχος κέρδισε οριακά 1-0 την Κοπεγχάγη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «πολίτες» πέρασαν από τη Βέρνη με 3-1 (vs Γιουνγκ Μπόις). Με αμυντικά θέματα η πρώτη, που δύσκολα κρύβονται κόντρα σε τόσο ποιοτικό αντίπαλο, συνεπώς πάμε σε πρόταση προς τα δεξιά. Το διπλό μαζί με το Over 1,5 είναι σε απόδοση 2.00 και αξίζει.

Δες εδώ: Στοίχημα nba τι να παιξω σημερα

Νάπολι – Μίλαν (21:45)

Ντέρμπι και στον ιταλικό Νότο, με την πρωταθλήτρια Νάπολι να αντιμετωπίζει την πάντα υπολογίσιμη Μίλαν. Η γηπεδούχος προέρχεται από το 1-0 στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν, φτάνοντας σε δεύτερη σερί νίκη. Στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για να μη χάσει από τα μάτια της τη σημερινή αντίπαλο και τις Γιούβε-Ίντερ. Η Μίλαν έχει 7-0-2 στην κατηγορία, ενώ η εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν προβλημάτισε. Θα ψάξει αντίδραση σήμερα, το πιθανότερο είναι να δούμε πολλά γκολ στο ματς. Το Over 2,5 στο 2.00 είναι μία χαρά περίπτωση.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X