Μήνυμα συνέχισης της παρουσίας του και υποστήριξης του έργου της δικής του περιφερειακής αρχής, έστειλε στα μέλη του συνδυασμού του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, κατά τη συνάντηση που είχε με τους υποψηφίους των πρόσφατων εκλογών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τους υποψηφίους που στελέχωσαν το συνδυασμό στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κοζάνης, με τον Γιώργο Κασαπίδη να σημειώνει πως «είμαστε και θα είμαστε εδώ ως ομάδα συμμετέχοντας κανονικά στις διαδικασίες», ενώ επεσήμανε ότι οι απόψεις όλων των μελών της παράταξης θα λαμβάνονται υπόψιν ώστε να γίνεται ουσιαστική αντιπολίτευση εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προσπάθεια η οποία θα γίνει ώστε η νέα περιφερειακή αρχή να μην παρεκκλίνει από μεγάλες επιλογές και έργα τα οποία δρομολογήθηκαν στην παρούσα θητεία, ενώ όπως διαφάνηκε ο Γιώργος Κασαπίδης θα έχει απόλυτα ενεργό ρόλο την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το λόγο πήραν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, με το κλίμα να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα καλό και κάποιους να αναφέρονται σε ζητήματα ή πρόσωπα που κατά τη γνώμη τους έπαιξαν ρόλο στην προεκλογική περίοδο ή κατά τη διάρκεια της θητείας Κασαπίδη.

Αναφορές έγιναν για θέματα όπως τα περιβόητα 40αρια και την επικοινωνία των πεπραγμένων της περιφερειακής αρχής, ενώ όταν ακούστηκαν ονόματα ανθρώπων που ήταν στο συνδυασμό Κασαπίδη και βρέθηκαν στις εκλογές στην παράταξη Αμανατίδη, ο Περιφερειάρχης σχολίασε:

«Όσους ευεργέτησα πήγαν απέναντι…».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X