Η εκπομπή ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε τον Ευάγγελο Αβδίκο, Συγγραφέα – Καθηγητή Λαογραφίας, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει αύριο στην Κοζάνη και αφορά στην παρουσίαση του τελευταίου μυθιστορήματος του Ευάγγελου Αυδίκου, Δρολάπι, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, στις 18.30 στο καφέ Μπλε Ελάφι.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σεβαστή Κωνσταντινίδου, θεολόγος – συγγραφέας, η Ανθή Λιάκου, σκηνοθέτης – ηθοποιός, και ο ίδιος ο συγγραφέας ο Ευάγγελος Αυδίκος. Την παρουσίαση συντονίζει η Κατερίνα Πενιρτζή Ζαχαράκη, θεολόγος. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης: Βιβλιοπωλείο της Εστίας, Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, Το Μπλε Ελάφι, Παρέμβαση, Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο.

Ο κ. Αβδίκος εξηγεί τι σημαίνει δρολάπι, λέξη που σημαίνει ανεμόβροχο, κάνοντας μια σύνδεση με το βιβλίο του και τι πραγματεύεται, περιγράφοντας την ιστορία 3 ζευγαριών που συναντιόνται σε διάφορες περιοχές, επιχειρώντας να θέσουν ζητήματα που απασχολούν του ανθρώπους “ενώ όλους μας μας πνίγει το οικονομικό, κοινωνικό δρολάπι, που μας παρέσυρε και μας έκανε τις ζωές σμπαράλια”, όπως τόνισε.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X