Τέλος στη διαδικασία επανακαταμέτρησης έδωσε σήμερα το Πρωτοδικείο Κοζάνης, σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση των αιτημάτων από πλευράς υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Αμανατίδη, με έπαθλο την 11η εκλόγιμη θέση στην Π.Ε. Κοζάνης.

Στη διαδικασία συμμετέχουν, όπως σας ενημέρωση από χθες ο «Π» οι Ελένη Χονδροματίδου και Βασίλης Κατσαούνης, οι οποίοι ισοψήφησαν στην 11 θέση, αλλά και ο Κώστας Πανυτσίδης ο οποίος απείχε πέντε(5) μόλις σταυρούς από τους συνυποψηφίους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» οι εμπλεκόμενοι απ’ όλες τις πλευρές μιλούν για διάφορα ευρήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε ενστάσεις, με την ψυχοφθόρα διαδικασία να κρατάει πολλές ώρες καθώς έπρεπε να καταμετρηθούν όλα τα ψηφοδέλτια που έλαβε ο συνδυασμός Αμανατίδη στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου.

Τα ψηφοδέλτια αυτά ήταν 29.716 τον αριθμό, από 397 ξεχωριστά Εκλογικά Τμήματα, με ενδεχόμενες παραλείψεις, ακυρώσεις, υπογραφές δικαστικών ή εφορευτικών επιτροπών, να οδηγήσουν σε νέα δεδομένα.

Η ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο της τελικής κατάταξης τις επόμενες ημέρες, θα καθορίσει και τη στάση των εμπλεκόμενων οι οποίοι θα αποφασίσουν αν υπάρχει λόγος να προσφύγουν ή όχι στο εκλογοδικείο βάση των δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X