Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, Εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο – Φυσικοθεραπευτής.

«Κατέβηκα με έναν δικό μου τρόπο υποψήφιος και ήταν πιο στοχευμένος σε αυτό που ήθελα να πω. Από δω και πέρα όταν μπουν όλα σε μια σειρά, θα βρω χρόνο να τον διαχειριστώ κατά το δοκούν», είπε αρχικά, μιλώντας για το πώς κατανέμει το χρόνο του μεταξύ σκηνοθεσίας – ηθοποιίας και φυσικοθεραπεία.

Μίλησε για τη δύναμη της σάτιρας, τονίζοντας πως αυτό που βλέπουμε είναι η αλήθεια, αλλά αφού την αποδεχόμαστε και γελάμε, προβληματιζόμαστε.

Για το βίντεο, αναφέρθηκε στη συνδρομή του Κώστα Καρανάτσιου για τη σύλληψή του και τελικά πόσο η εκτέλεσή του πέτυχε φέρνοντας το αποτέλεσμα που έγινε viral, με τη συνδρομή του Κώστα Μανουσαρίδη.

«Ήταν ευχάριστο ότι ταράξαμε τα νερά και όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας και πανελλαδικά. Η τάση της εποχής είναι ο κόσμος να βλέπει κάτι ποιο ρεαλιστικό, μιας και αυτό γίνεται πλέον μέσω social media», σημείωσε.

Σε σχέση με το εάν το βίντεο απέφερε καρπούς, απάντησε πως δεν είχε καμία ψήφο δεδομένη, καθώς υπάρχουν 4 σταυροί ανάμεσα σε 68 ισάξιους υποψήφιους. «Φυσικά και απέφερε ψήφους. Με έμαθε ο κόσμος, κάποιος που με ήξερε μπορεί να μην ήξερε ότι ήμουν υποψήφιος. Το έμαθαν ασθενείς και άνθρωποι που με ξέρουν από τα πολιτιστικά, αλλά με έμαθε και νέος κόσμος που έμαθε μια αλήθεια μέσα από το βίντεο, μιας σάτιρας που λένε ακριβώς πως είναι τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ανοίγει για τον ίδιο ένας «παράδεισος» σημειώνει, ιδίως αν του δοθεί μια ευκαιρία υλοποίησης πραγμάτων, λέγοντας πως αυτό που ο ίδιος γνωρίζει να κάνει είναι ο πολιτισμός, σημειώνοντας πως μπορεί να βοηθήσει στα πάντα.

«Η πόλη μας είναι όμορφη γιατί είναι η δικιά μας η πόλη αλλά μπορούμε να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη», είπε ακόμη, μιλώντας για το τι μπορεί να γίνει στον τομέα του πολιτισμού στην πόλη.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X