Με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον Πατέρα Ιωάννη Τσιμπασίδη , ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 το νέο εξάμηνο κατάρτισης 2023 β’ στο Δημόσιο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας.

Υποδεχόμενη τους παλιούς και νέους καταρτιζόμενους, αλλά και τους εκπαιδευτές η ακάματη Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Σοφία Μπέση, ευχήθηκε να είναι γόνιμο και εποικοδομητικό το νέο εξάμηνο για όλους, επισημαίνοντας ότι χωρίς σημαντικά προβλήματα ξεκινούν τα μαθήματα με τη λειτουργία υφισταμένων και νέων ειδικοτήτων, αλλά και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού σπουδαστών.

Η κ. Μπέση ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όσους εμπιστεύονται και στηρίζουν το θεσμό, ζήτησε την καλή συνεργασία εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων , αναφέρθηκε στην ανάγκη τήρησης όλων των κανόνων που διέπουν τη λειτουργία του ΙΕΚ , τονίζοντας ότι στους σταθερούς στόχους της Διοίκησης παραμένουν η ποιότητα της κατάρτισης , η εξωστρέφεια και η κοινωνικοποίηση του φορέα.
Από την πλευρά ο αγαπητός Ιερέας ευχήθηκε καλή πρόοδο στους καταρτιζόμενους και δύναμη στους εκπαιδευτές , συγχαίροντας τη Διευθύντρια και τη Διοίκηση του ΔΙΕΚ , για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των σπουδαστών του.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X