Τους καρπούς των κόπων της απολαμβάνει η φοιτήτρια, πλέον, Κική Καραμπάση, η οποία στις πανελλήνιες εξετάσεις κατάφερε με την βαθμολογία της – 19.050 μόρια – να πετύχει την εισαγωγή της ως 3η στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Α.Π.Θ.
Μιλώντας στον «Π», η απόφοιτη του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας “Αντώνιος Κεραμόπουλλος” Κική Καραμπάση αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε για να πετύχει την εισαγωγή της στο Α.Π.Θ., λέγοντας ότι βασίστηκε στην μεθοδικότητα και την τήρηση του προγράμματος διαβάσματός της, χωρίς να στερηθεί τα απαραίτητα διαλείμματα και τις εξόδους της. Η σωστή διαχείριση χρόνου είναι σημαντικό συστατικό της επιτυχίας.
Σήμερα, ούσα φοιτήτρια, έκανε λόγο για την εντελώς διαφορετική συνθήκη που βιώνει, με πολλά άτομα στην παρακολούθηση μαθημάτων. Είναι, όπως είπε, μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, εντελώς έξω από τα όσα συνηθίζει ένα παιδί του Λυκείου, αλλά σίγουρα είναι μια κατάσταση την οποία προσαρμόζεσαι εύκολα.
Στην επιτυχία της αυτή αναφέρεται και ο καθηγητή της των μαθηματικών κ. Αντώνης Μουρούζης λέγοντας χαρακτηριστικά: « Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτατα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της χώρας.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Σοφία Σιδηροπούλου για την εισαγωγή της στο τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου.
Τα θερμά συγχαρητήρια επίσης στην Κική Καραμπάση για την εισαγωγή της ως 3η στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, καθώς μια συνεργασία 5 ετών ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Πετυχαίνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στα μαθηματικά προσανατολισμού στην πόλη μας και μία εκ των υψηλότερων του νομού.
Εύχομαι να βγείτε άξιοι επιστήμονες με μεγάλη κοινωνική προσφορά».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X