Κοζάνη: Γ. Μπισμπίκης – Ο φούρναρης που “κρατάει τιμόνι” στο ψήσιμο των πασχαλινών τσουρεκιών

Ο κ. Γιώργος Μπισμπίκης, είναι ένας φούρναρης από την Κοζάνη που ψήνει τα πατροπαράδοτα πασχαλινά τσουρέκια του σε ξυλόφουρνο, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, δίνοντάς τους μία απαράμιλλη γεύση και αρώματα.

Όμως, η τέχνη του δεν περιορίζεται μόνο στα υλικά και το υπομονετικό φούσκωμα της ζύμης, αλλά χρησιμοποιεί και… τιμόνι στον φούρνο του για να…”οδηγεί” στο σωστό ψήσιμο.

ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την ασφαλή κατανάλωση τροφίμων κατά την διάρκεια του Πάσχα

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, ο ΕΟΔΥ υπενθυμίζει να ακολουθούμε τους κανόνες κατά τον χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αβγών, που

Read More »

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή για 12 διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής – «Δεν έχουν αξιολογηθεί»

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο ΕΟΦ για 12 συμπληρώματα διατροφής που προωθούνται μέσω διαδικτύου και αφορούν τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής, τη μείωση του σωματικού βάρους,  την ανακούφιση και αντιμετώπιση

Read More »
X