Δ. Καρακασίδης (ΔΕΤΗΠ): «Μετά τη συμφωνία ξεκινάμε με μηδέν χρέος»

Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Δημήτρη Καρακασίδη Πρόεδρο της ΔΕΤΗΠ, ο οποίος μεταφέρει το κλίμα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την Τηλεθέρμανση στην Αθήνα.

Ο κ. Καρακασίδης αναφέρθηκε στη συμφωνία που διευθετεί τα θέματα των τηλεθερμάνσεων Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου. Η ΔΕΤΗΠ ξεκινάει και τη νέα θερμαντική περίοδο κάνοντας χρήση των ηλεκτρολέβητων.

«Ξεκινάμε με μηδέν χρέος, μετά την επίτευξη της συμφωνίας», λέγοντας πως με το ΦΠΑ η τιμή για την Τ/Θ θα φτάνει στους καταναλωτές στα 65 ευρώ.

Η θέρμανση ξεκίνησε από την Κυριακή και πλέον έχουν πάρει θέρμανση η πόλη, οι καταναλωτές Καρδιάς και στις εργατικές κατοικίες, είπε επίσης.

Επανέλαβε πως η επιχείρηση ήταν ισοσκελισμένη πριν την έλευση των ηλεκτρολέβητων και το χρέος συσσωρεύτηκε με τη χρήση τους, καταλήγοντας πως η συμφωνία ήταν αναγκαία.

Αμύνταιο: Σκότωσαν τον «Μπλάνκο», τον σκυλάκο ηλικιωμένου που έχασε γιο και σύζυγο σε τρία χρόνια

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Φλώρινα, καθώς βρέθηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που αποτελούσε τη μοναδική συντροφιά ηλικιωμένου που ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς σε διάστημα

Read More »
X