Αυτά είναι τα 123 προϊόντα που θα έχουν μειωμένες τιμές από 6% έως 15% (λίστα)

Μειώνονται οι τιμές από 6% έως και 15% σε 123 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης μέχρι το τέλος του μήνα, με στόχο την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού των τροφίμων.

Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Ξεκινάει στα ράφια των σούπερ μάρκετ η εφαρμογή μείωσης τιμών σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα, μετά από πρόσκληση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου προς το σύνολο των προμηθευτών τροφίμων και επώνυμων καταναλωτικών προϊόντων, καθώς και του οργανωμένου λιανεμπορίου, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας».

«Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμοι περίπου οι πρώτοι 120 κωδικοί προϊόντων με νέες μειωμένες τιμές, που θα αποτελέσουν την αρχή αυτής της πρωτοβουλίας, ενώ σταδιακά θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 κωδικοί προϊόντων διαφόρων προμηθευτών», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Η λίστα με τα 123 προϊόντα στην πρωτοβουλία μείωσης τιμής

Πηγή: iefimerida.gr

Αμύνταιο: Σκότωσαν τον «Μπλάνκο», τον σκυλάκο ηλικιωμένου που έχασε γιο και σύζυγο σε τρία χρόνια

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Φλώρινα, καθώς βρέθηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που αποτελούσε τη μοναδική συντροφιά ηλικιωμένου που ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς σε διάστημα

Read More »
X