Καθαρίζουν νωρίς τα «κανόνια», συνεχίζεται η παράδοση στη Μαδρίτη

Οι αναμετρήσεις από την 3η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ «κλέβουν την παράσταση» στο σημερινό κουπόνι. Τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνουν τα ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ, Γιουβέντους – Στουτγάρδη και Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια κυρίως από Αγγλία και τη Λατινική Αμερική. Δείτε εδώ τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποιο είναι το ενεργό novibet promo code για να παίξετε τις επιλογές μας!

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ (22:00)

Οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού Τσάμπιονς Λιγκ κοντράρονται στη Μαδρίτη. Αμφότερες έχουν συναντηθεί πολλές φορές, με την παράδοση να δείχνει ματς με υψηλό ρυθμό και θέαμα. Η Ρεάλ είναι αήττητη σε έξι εντός απέναντι στην Ντόρτμουντ σημειώνοντας τέσσερις νίκες, ενώ τα πέντε ήρθαν Over 2,5. Οι Βεστφαλοί συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικά G/G & Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Λογικά θα ανοίξει το μεταξύ τους, οπότε στρεφόμαστε στο Over 3,5 του 2.05.

Άστον Βίλα – Μπολόνια (22:00)

Η Άστον Βίλα είναι σταθερή, ακόμα και στην κακή της μέρα βρίσκει τον τρόπο να μην χάνει. Έχει ξεκινήσει ιδανικά στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 2/2 νίκες. Μάλιστα, η τελευταία επιτυχία ήταν απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ παράλληλα κρατάει απαραβίαστη την εστία της. Η Μπολόνια είναι δημιουργική και ανταγωνιστική, ωστόσο δυσκολεύεται να τελειώσει της φάσεις. Ποντάρουμε άσο με Over 1,5 στο 1.90.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπέγραψαν συμβάσεις για τον αποχιονισμό της φετινής σεζόν στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών με τίτλο ««ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024 – 2025 ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Δ.Μ.» υπέγραψε σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 ο

Read More »

Δήμος Κοζάνης: Δίνουμε λύσεις σε προβλήματα – Νέα γεώτρηση για τους κτηνοτρόφους μας

Ο Δήμος Κοζάνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «στηρίζοντας εμπράκτως τον πρωτογενή τομέα, η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρωτογενή Τομέα, Πολιτικής

Read More »
X