Τί λένε οι Πολίτες της Πτολεμαΐδας για την εντατικοποίηση των ελέγχων , αναφορικά με την εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου ? (Γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Διάφορες απόψεις Πολιτών της Πτολεμαΐδας ακούγονται στο Γκάλοπ του e-ptolemeos, με αφορμή την εντατικοποίηση των ελέγχων του Αντικαπνιστικού Νόμου κατά τη Φθινοπωρινή και Χειμερινή περίοδο .

Από ό,τι φαίνεται οι έλεγχοι επικεντρώνονται στους κλάδους Εστίασης και Διασκέδασης, ενώ τα πρόστιμα για τυχόν παραβάτες θα είναι ιδιαίτερα “τσουχτερά” για τους καπνίζοντες , αλλά και για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Έτσι λοιπόν, οι “θεριακλήδες” θα πρέπει να επιλέξουν υπαίθριους ή εξωτερικούς χώρους καπνιζόντων ή θα αναγκαστούν να ελαττώσουν το κάπνισμα , προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παραβάσεις της Κείμενης Ελληνικής Νομοθεσίας , για το τσιγάρο .

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Γιώργος Βασιλειάδης: Κάτω από το 0 ο υδράργυρος σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα – Σημειώθηκε ο πρώτος παγετός

Τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα η θερμοκρασία των -0,3C, κατεβάζοντας τον υδράργυρο για πρώτη φορά υπό το 0 στην πόλη, για φέτος. Συγκεκριμένα,

Read More »

“10 Τρίτες μέχρι τα Χριστούγεννα ….” – Η πρώτη ανάρτηση της ΝΙΦΑΔΑΣ για τα φετινά Χριστούγεννα

Καθώς ο καιρός ψυχραίνει και μεταβαίνουμε σε χειμερινή διάθεση, έρχεται και το κλίμα των Χριστουγέννων, που στην Πτολεμαΐδα γιορτάζονται με το πρόγραμμα “Νιφάδα – Τι

Read More »
X