Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διασυλλογική συνάντηση Αεροσφαίρισης στη Δυτική Μακεδονία

Την Κυριακή 20/10, ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης “Ωμέγα” συμμετείχε  σε μια ακόμα πετυχημένη  διασυλλογική συνάντηση Αεροσφαίρισης στην Δυτική Μακεδονία.

Μαζί με το Σύλλογο Αεροσφαίρισης Καστοριάς (Beavers) και τον αντίστοιχο της Φλώρινας (Άρκτος) δημιούργησαν ένα εξαιρετικό πρωινό Κυριακής, γεμάτο ένταση και αδρεναλίνη.
Η συνάντηση έγινε στην Μηλίτσα Καστοριάς σε ένα υπέροχο πεδίο που ο Σύλλογος Καστοριάς δημιούργησε με την βοήθεια της τοπικής κοινότητας  και του δήμου και κράτησε ένα γεμάτο πεντάωρο. Η Ωμέγα Κοζάνης εκτός από την συμμετοχή, είχε και την συνδιοργάνωση.
Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στα μέλη της Ωμέγα που διακρίθηκαν αλλά και σε όλους τους παίκτες που πήραν μέρος καθώς και να ενημερώσει για δράσεις αεροσφαίρισης που σχεδιάζονται ώστε νέοι κ νέες από την πόλη να δοκιμάσουν την τύχη τους και να γνωρίσουν αυτήν την εναλλακτική και γεμάτη ένταση ασχολία.

Γιώργος Βασιλειάδης: Κάτω από το 0 ο υδράργυρος σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα – Σημειώθηκε ο πρώτος παγετός

Τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα η θερμοκρασία των -0,3C, κατεβάζοντας τον υδράργυρο για πρώτη φορά υπό το 0 στην πόλη, για φέτος. Συγκεκριμένα,

Read More »

“10 Τρίτες μέχρι τα Χριστούγεννα ….” – Η πρώτη ανάρτηση της ΝΙΦΑΔΑΣ για τα φετινά Χριστούγεννα

Καθώς ο καιρός ψυχραίνει και μεταβαίνουμε σε χειμερινή διάθεση, έρχεται και το κλίμα των Χριστουγέννων, που στην Πτολεμαΐδα γιορτάζονται με το πρόγραμμα “Νιφάδα – Τι

Read More »
X