Χαμός στο Επιμελητήριο Πειραιά με μηνύσεις – Δεν άφησαν συνδυασμό να υποβάλλει υποψηφιότητα στις εκλογές!

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το μεσημέρι, όταν ο κ. Νίκος Παπαγεωργίου, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, εμφανίστηκε εμπρόθεσμα στο ΕΒΕΠ για να καταθέσει το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ Ε.Β.Ε.Π.» με 115 υποψηφίους.

Οι υπάλληλοι του ΕΒΕΠ εξέδωσαν παράβολα αξίας 50 ευρώ για τον κάθε υποψήφιο, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 5.800 ευρώ, ποσό που εισπράχθηκε κανονικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Κοινωνικής».

Ωστόσο, όταν ο κ. Παπαγεωργίου προσπάθησε να καταθέσει τους φακέλους των υποψηφιοτήτων, ενημερώθηκε πως η ώρα είχε φτάσει σχεδόν 3:00 μ.μ. και οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να δεχτούν υποψηφιότητες γιατί είχαν σχολάσει (!) παρ” ότι είχαν εισπραχθεί κανονικά τα παράβολα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Κοινωνικής» η προσπάθεια του κ. Παπαγεωργίου να πείσει τους υπαλλήλους να προχωρήσουν κανονικά στις διαδικασίες ήταν μάταιη. Παρά τις εκκλήσεις του, οι υπάλληλοι παρέμειναν αμετακίνητοι.

Το σκηνικό κορυφώθηκε όταν η άρνηση των υπαλλήλων, δεν άφησε επιλογή στον επικεφαλής του συνδυασμού και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μηνύσεις παρ’ολο που προσπάθησε μέχρι και τελευταία στιγμή και ενώ ήταν στο τμήμα να τους μεταπείσει, με αποτέλεσμα υπάλληλοι και γραμματέας να βρεθούν στο αυτόφωρο.

Πηγές της «Κοινωνικής» αναφέρουν ότι στο «κάδρο» της μήνυσης για μεθοδευόμενη χρονοκαθυστέρηση και αναβλητικότητας των υπαλλήλων, βάζουν εκτός των άλλων και τον νυν πρόεδρο του ΕΒΕΠ.

Οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι ραγδαίες…

πηγή: koinoniki.gr

Γιώργος Βασιλειάδης: Κάτω από το 0 ο υδράργυρος σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα – Σημειώθηκε ο πρώτος παγετός

Τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα η θερμοκρασία των -0,3C, κατεβάζοντας τον υδράργυρο για πρώτη φορά υπό το 0 στην πόλη, για φέτος. Συγκεκριμένα,

Read More »

“10 Τρίτες μέχρι τα Χριστούγεννα ….” – Η πρώτη ανάρτηση της ΝΙΦΑΔΑΣ για τα φετινά Χριστούγεννα

Καθώς ο καιρός ψυχραίνει και μεταβαίνουμε σε χειμερινή διάθεση, έρχεται και το κλίμα των Χριστουγέννων, που στην Πτολεμαΐδα γιορτάζονται με το πρόγραμμα “Νιφάδα – Τι

Read More »
X