Ζεσταίνεται σιγά- σιγά η Κοζάνη- Το βράδυ της Δευτέρας σε όλα τα σπίτια η Τηλεθέρμανση

Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας αναμένεται να ζεσταθεί το σύνολο της πόλης της Κοζάνης, μετά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος Τηλεθέρμανσης από το Σάββατο, όπου ξεκίνησαν τα πρώτα θερμικά φορτία από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Η προθέρμανση του δικτύου κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τα πρώτα σπίτια να ζεσταίνουν τα σώματά τους από το πρωί της Δευτέρας και τη ΔΕΥΑΚ να αναμένει να πληρώσει το δίκτυο σε όλη την πόλη, τη Χαραυγή αλλά και τη ΖΕΠ.

Οι τεχνικοί της επιχείρησης παρατηρούν τη λειτουργία του συστήματος και αναμένουν τις πρώτες διαρροές, τις οποίες δύσκολα θα αποφύγει το επιβαρυμένο δίκτυο Τηλεθέρμανσης.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για την πλήρη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης και γι’ αυτή τη θερμαντική περίοδο, η οποία ξεκίνησε αργότερα από το σύνηθες κανονικό(15 Οκτωβρίου) λόγω και της εξελισσόμενης διαπραγμάτευσης, με την ανησυχία να είναι έκδηλη τόσο για την απρόσκοπτη τροφοδοσία από το ΑΗΣ όσο και για την αντοχή του δικτύου.

Γιώργος Βασιλειάδης: Κάτω από το 0 ο υδράργυρος σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα – Σημειώθηκε ο πρώτος παγετός

Τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα η θερμοκρασία των -0,3C, κατεβάζοντας τον υδράργυρο για πρώτη φορά υπό το 0 στην πόλη, για φέτος. Συγκεκριμένα,

Read More »

“10 Τρίτες μέχρι τα Χριστούγεννα ….” – Η πρώτη ανάρτηση της ΝΙΦΑΔΑΣ για τα φετινά Χριστούγεννα

Καθώς ο καιρός ψυχραίνει και μεταβαίνουμε σε χειμερινή διάθεση, έρχεται και το κλίμα των Χριστουγέννων, που στην Πτολεμαΐδα γιορτάζονται με το πρόγραμμα “Νιφάδα – Τι

Read More »
X