Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας με θέμα: “Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού”, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στο Τραμπάντζειο γυμνάσιο Σιάτιστας.

Το θέμα παρουσίασε με αναλυτικό και απλό κατανοητό τρόπο η γιατρός κ. Σασοπούλου Γιώτα, Χειρουργός Ειδικός Παθήσεων Μαστού και Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΑΠΘ .
Η κ. Σασοπούλου Γιώτα είχε την ευκαιρία να αναλύσει το θέμα και να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που έθεσαν αρκετοί από το ακροατήριο. Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Σασοπούλου εξέτασε όσες κυρίες το επιθυμούσαν.
Την εκδήλωση παρεβρέθηκε και χαιρέτησε  ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων ευχαριστεί θερμά:
– Την κ. Σασοπούλου Γιώτα για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα του Συλλόγου και για την άψογη υλοποίηση της ενημερωτικής εκδήλωσης.
Το επιστημονικό υπόβαθρο της κ. Σασοπούλου, ο άψογος επαγγελματισμός της και η μεταδοτικότητα της κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι την τελευταία στιγμή και μοιράστηκε μαζί τους χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης.
Επίσης ευχαριστεί
– Όλους όσους τίμησαν την ενημερωτική εκδήλωση με την παρουσία τους
– Τον Δήμο Βοΐου για την μεγάλη βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τη συνεχή υποστήριξη του στο έργο του Συλλόγου.

Γιώργος Βασιλειάδης: Κάτω από το 0 ο υδράργυρος σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα – Σημειώθηκε ο πρώτος παγετός

Τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα η θερμοκρασία των -0,3C, κατεβάζοντας τον υδράργυρο για πρώτη φορά υπό το 0 στην πόλη, για φέτος. Συγκεκριμένα,

Read More »
X