Για την βουλευτή κ. Κ. Βέττα (εκβιαστικές αυξήσεις στην τηλεθέρμανση) & για τους απόντες συναδέλφους της… (Του Μιχάλη Ραμπίδη)

(6 παράγραφοι – χρόνος ανάγνωσης 15” δεύτερα)
Όλα όσα λέτε σωστά και τεκμηριωμένα. Δεν ακούστηκε όμως η φωνή σας στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων Κοζάνης & Πτολεμαίδας για να μάθουμε και τι προτείνετε τώρα.

Θα μου πείτε μα δεν παραβρέθηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές στις εν λόγω συνεδριάσεις για να στηρίξουν τις κυβερνητικές αποφάσεις (μια που ήταν τόσο συμφέρουσες, καλές, έστω αναγκαίες), ή τουλάχιστον να υποστηρίξουν τους Δημάρχους που στήριξαν και από τους οποίους στηρίχτηκαν …. Σιωπούν, (ετσούρωσανατο)!

Για τις κορδέλες εγκαινίων, οι πολιτικοί μας, είναι πρώτοι και καλύτεροι …. Πιθανολογώ να τους δούμε στα εγκαίνια της μονάδας ΣΗΘΥΑ, από την οποία θα προμηθεύονται Κοζάνη-Πτολεμαΐδα-Αμύνταιο με Θερμική Ενέργεια!

Υπάρχει η δέσμευση των τριών Δήμων στην υπογραφείσα σύμβαση, ότι θα είναι υποχρεωτικά πελάτες της ΣΗΘΥΑ για Δέκα Εφτά (17) χρόνια;
Η Θερμική Ενέργεια στην μονάδα ΣΗΘΥΑ στον ΑΗΣ Καρδιάς θα παράγεται από Φυσικό Αέριο και οι τιμές της θα καθορίζονται κάθε φορά στην αγορά ενέργειας από τις διεθνής τιμές του Φ.Α. (από ένα εικονικό σημείο διαπραγμάτευσης/συναλλαγών φυσικού αερίου στην Ολλανδία. Το “γνωστό” Title Transfer Facility ή Ταμείο Μεταφοράς Τίτλων (TTF).

Εννοείται “πάμφθηνα” όπως λ.χ. τα τιμολόγια της Ηλεκτρικής Ενέργειας, οι λογαριασμοί ρεύματος (ντε) που μας δίνουν μεγάλη “χαρά” τώρα πλέον κάθε μήνα! Ναϊλή ….

ΦΩΤΟ: 1η Το Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ – 2η & 3η Η διαμόρφωση των τιμών Φ.Α. & Η/Ε στο Χρηματιστήριο

2 συλλήψεις αλλοδαπών χθες στη Φλώρινα – Αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών και εκκρεμή Απόφαση Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο και αποσκοπούσαν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνολικά

Read More »

Ο σημερινός σχολιασμός της επικαιρότητας στο True Story Radio από τους Αντώνη Πουγαρίδη και Ζήση Πιτσιάβα 22/10/24

Στη σημερινή εκπομπή “ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ” ο Αντώνης Πουγαρίδης και ο Ζήσης Πιτσιάβας σχολίασαν την υπογραφή της συμφωνίας για την Τηλεθέρμανση στην Αθήνα και τις

Read More »
X