Μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Γλυκιά Ζωή» της Κοζανίτισσας Αλεξάνδρας Βαγιώτα από τις Εκδόσεις Παρέμβαση

Μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα της Αλεξάνδρας Βαγιώτα με τίτλο «Γλυκιά Ζωή» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση. Ο ρόλος του έρωτα και τα περίεργα παιχνίδια, που παίζει η μοίρα στη ζωή των ανθρώπων, είναι κεντρικά στοιχεία στο έργο αυτό. Η πλοκή ξεδιπλώνεται γύρω από δύο νέα παιδιά, τη Ζωή και τον Ορφέα, που μέσα από έντονες και ανατρεπτικές καταστάσεις, αποδεικνύουν ότι η πραγματική αγάπη είναι διαχρονική και δεν μπορεί να χαθεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

 

«Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και τη μοίρα»

 

Η Αλεξάνδρα Βαγιώτα γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1978. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Κοζάνης και, συγκεκριμένα, από το τμήμα Σχεδιαστών των Δομικών Έργων. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, ενώ, παράλληλα, εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος σε δημοτική επιχείρηση. Ασχολείται με τη συγγραφή από το 2015 και το μυθιστόρημα «Η Γλυκιά Ζωή» είναι το πρώτο της βιβλίο. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο κόρες.

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X