Απαιτητικό ματς με κοινό στόχο

Για τη 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Αλαβές αντιμετωπίζει τη Βαγιαδολίδ, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο, να διατηρηθούν στη μεγάλη κατηγορία. Αυτές είναι οι καλυτερες online στοιχηματικες εταιριες για να παίξετε τις επιλογές μας!

Πέντε βαθμοί χωρίζουν τα δύο «στρατόπεδα», με τη γηπεδούχο να έχει ξεκινήσει καλύτερα. Πάντως, πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αμφότερες βρισκόντουσαν σε κακή φάση, με την Αλαβές να έχει 3 σερί ήττες και τη φιλοξενούμενη να αγνοεί το «τρίποντο» στα 8 πιο πρόσφατα ματς (0-2-6).

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα πέσουν… κορμιά για τη νίκη, με τους δύο προπονητές να βρίσκονται υπό πίεση, περισσότερο ο Πάουλο Πετσολάνο της Βαγιαδολίδ. Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων με «ρεκόρ» 8-2-3, γι’ αυτό και ο άσος κυμαίνεται κάτω του 2.00, κάτι που το θεωρούμε υπερβολικό.

Σίγουρα, η Αλαβές δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά δεν την παίζουμε σε τέτοιες χαμηλές αποδόσεις. Άλλωστε, η Βαγιαδολίδ «καίγεται» για νίκες, οπότε την περιμένουμε άκρως ανταγωνιστική. Θα πορευτούμε με το συνδυαστικό «1Χ & Under 2,5» καλύπτοντας αρκετά ενδεχόμενα, σε απόδοση 2.00!

Δείτε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο bet-hoven.net!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X