Πτολεμαΐδα: Σχολεία της περιοχής συμμετέχουν στην 18η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» το Σάββατο 19/10

Η εκπομπή Ζουν Ανάμεσά μας με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε τον Περικλή Μουρατίδη – Φυσικό στο 1ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, τον Ανέστη Καραφουλίδη – Μαθηματικό στο 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας καθώς και κάποιους μαθητές από τα δύο σχολεία.

Η 18η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα θα γίνει αυτό το Σάββατο 19/10, με τη συμμετοχή μαθητών από αυτά τα δύο σχολεία. Τα παιδιά μίλησαν για αυτή την πρωτοβουλία, που έχει εθνικό χαρακτήρα, μιλώντας για την εν λόγω δράση.

Ο Γιάννης μαθητής του 1ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας τόνισε πως χάρηκε με την ανακοίνωση του προγράμματος, καθώς στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου της Πτολεμαΐδας για την πρόληψη ατυχημάτων. Σημείωσε πως δεν πρέπει να συνδυάζεται το ποτό με την οδήγηση. «Το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», είπε επίσης, σημειώνοντας πως ο εθελοντισμός πρέπει να περάσει στους νέους.

Η Χριστίνα αναφέρθηκε στη δράση που θα γίνει το Σάββατο. Μάλιστα θα στηθεί σταντ στο κέντρο της πόλης, ενώ μια ομάδα παιδιών θα ενημερώσει θαμώνες καταστημάτων και μπαρ της πόλης πως το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί καλώντας τους να μην πιουν και οδηγήσουν.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο σταντ θα μπορεί να γίνει αλκοτέστ, ώστε να μπορεί να δει πρακτικά ο κόσμος τα όριά του στην οδήγηση.

 

Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας: Καταψηφίσαμε την επαίσχυντη αυτή συμφωνία για την Τηλεθέρμανση  

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας με σχετική ανακοίνωσή της αναφέρεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που έγινε την Πέμπτη 17/10 με θέμα την λειτουργία της

Read More »

“Μην τα ξαναλέμε” – Ραδιοφωνικό ένθετο στην εκπομπή “Ζουν Ανάμεσά μας” με τους Αντώνη Πουγαρίδη και Βασίλη Σκουλάκη (18/10/24)

Εγκαινιάστηκε σήμερα Παρασκευή 18/10, το νέο ραδιοφωνικό ένθετο της εκπομπής “Ζουν Ανάμεσά μας” με τον Αντώνη Πουγαρίδη, που φιλοξενεί τον Βασίλη Σκουλάκη, HR της KEYVOTO,

Read More »
X