Ελέγχει τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για το… ανοιχτό μικρόφωνο η αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Εξηγήσεις από την περιφερειακή αρχή και προσωπικά από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Ιωάννη Τσακνάκη, θα ζητήσουν στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει με δημόσιες αναφορές τους.

Το θέμα με το ανοιχτό μικρόφωνο του Αντιπεριφερειάρχη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, όπου ο κ. Τσακνάκης ακούστηκε να μιλάει για σπάσιμο έργου στα δύο, έχει προκαλέσει θύελλα πολιτικών αντιδράσεων με τις παρατάξεις Κασαπίδη- Ζεμπιλιάδου να προσυπογράφουν κοινό αίτημα για το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Έτσι η πρόσκληση που έφτασε την Πέμπτη για την επόμενη συνεδρίαση η οποία έχει οριστεί για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 7μ.μ., έχει ως πρώτο θέμα συζήτησης τον έλεγχο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αντιπολίτευση θα ζητήσει την αποπομπή του Ιωάννη Τσακνάκη από τη θέση του εφόσον δεν καλυφθεί από τις εξηγήσεις που θα λάβει.

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X