Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Λιτανεία Ιεράς Εικόνας στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

 

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 07:30π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ενδόξου και Πανευφήμου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Νοσοκομείου, θα τελεσθεί πανηγυρική Θεια Λειτουργία, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμφιπόλεως κ.κ.Χριστοφόρου.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ευεργετών, δωρητών & εργαζομένων του Νοσοκομείου που δεν βρίσκονται εν ζωή.

Προ της απολύσεως θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Ευαγγελιστού Λουκά.

 

 

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X