Το Σαββατοκύριακο θα πάρουν μπρος τα “σώματα” στα σπίτια της Πτολεμαΐδας – Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Εορδαίας για την Τηλεθέρμανση

Το πρωί της Πέμπτης 17/10 και λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς έδωσε Συνέντευξη Τύπου για το φλέγον ζήτημα της Τηλεθέρμανση μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΤΗΠ Δημήτρη Καρακασίδη.

Τα κεντρικά σημεία της ομιλίας αφορούν την τιμή της μεγαβατώρας που θα αγοράζεται η θέρμανση, πότε θα ανάψουν οι λέβητες και τι προβλέπεται για το επίδομα θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι η τιμή της μεγαβατώρας θα κυμανθεί στα 65 ευρώ από 40 που ήταν και οι πιθανότητες για να μεταβληθεί είναι μικρές σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα και τη σταθερότητα στο κόστος παραγωγής.

Προκειμένου να ξεκινήσει η προθέρμανση και έπειτα κανονική λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, είναι αναγκαία η υπογραφή της συμφωνίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας και Αμυνταίου. Γι΄ αυτό, η πρώτη αίσθηση ζεστασιάς θα έλθει στα σπίτια της Πτολεμαΐδας μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως προβλέπεται.

Σε ό,τι αφορά το επίδομα θέρμανσης, μόνο για την Τηλεθέρμανση, αναμένεται να μειωθεί σε όσους δεν πληρούν τα κριτήρια των Ευάλωτων ομάδων.

Νεότερα θα δημοσιευτούν και μετά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί να γίνει κατ΄ επείγον σήμερα το απόγευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

Χατζηδάκης: Το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες δεν θα ισχύει για πάντα

Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να διατηρήσει το τεκμαρτό εισόδημα των ελευθέρων επαγγελματιών για πάντα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο

Read More »

Ξεκίνησε επανεξέταση 2 φαρμάκων – Πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια ο αυτοκτονικός ιδεασμός

Ξεκίνησε η επανεξέταση των φαρμάκων που περιέχουν την φιναστερίδη και την δουταστερίδη Η επανεξέταση αξιολογεί δεδομένα σχετικά με τις αυτοκτονικές σκέψεις και συμπεριφορές Ο Ευρωπαϊκός

Read More »

«Ασπρόμαυρες Διηγήσεις» του Δημήτρη Βαβλιάρα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Έκθεση Φωτογραφίας του Δημήτρη Βαβλιάρα οργανώνει ο Δήμος Κοζάνης στο Φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης με τίτλο «Ασπρόμαυρες Διηγήσεις». H Έκθεση θα εγκαινιαστεί τη

Read More »
X