Απίστευτες εικόνες στις Σέρρες – Αντιδήμαρχοι πιάστηκαν στα χέρια για… το γκρέιντερ (video)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Σερρών εξαιτίας του άγριου καυγά που ξέσπασε μεταξύ των αντιδημάρχων Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Μιχτσόγλου και Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Καδή.

Οι δύο αντιδήμαρχοι ήρθαν σε αντιπαράθεση καθώς ειπώθηκε ότι τα μηχανήματα έργου, θέμα το οποίο συζητείτο εκτός ημερήσιας διάταξης, χρησιμοποιούνται για μικροκομματικούς σκοπούς.

Ο κ. Μιχτσόγλου εξερράγη για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει όσον αφορά τη χρήση των μηχανημάτων προκαλώντας την αντίδραση του κ. Καδή με αποτέλεσμα οι δύο αυτοδιοικητικοί να έρθουν στα χέρια έξω από την αίθουσα, ενώ η συνεδρίαση διεκόπη μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

πηγή: voria.gr

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X