Στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ θα φιλοξενήσει τη Γουλβς σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο σημερινό πρόγραμμα TV.

Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο η συγκομιδή τους στο πρωτάθλημα δεν δικαιώνει την εικόνα τους. Έχει προηγηθεί και στα τελευταία τρία παιχνίδια της κόντρα σε Σίτι, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να διαψεύσει τα προγνωστικά, παίρνοντας μόλις ένα βαθμό. Φέτος, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω μιας και επί χρόνια έχει πολύ σταθερή παρουσία με κάποιες αξιομνημόνευτες εμφανίσεις κόντρα στους μεγάλους. Το όπλο της στην επίθεση είναι ο Μπράιαν Εμπεμό ο οποίος όχι μόνο έχει μπει στα παπούτσια του Ίβαν Τόνεϊ αλλά τείνει να τον ξεπεράσει στο πόσο επιδραστικός είναι στην ομάδα.

Από την άλλη, απογοητευτική είναι η εικόνα της Γουλβς, καθώς η ομάδα από το Γουλβερχάμπτον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει αποδυναμωθεί πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και φαίνεται πως θα παλέψει για την παραμονή της. Ο Γκάρι Ο’ Νιλ είναι αισιόδοξος για την άμεση ανάκαμψη της ομάδας, καθώς έχει πραγματοποιήσει ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Τα 16 γκολ παθητικό μαρτυρούν το αμυντικό της πρόβλημα και είναι κάτι το οποίο οφείλει να δουλέψει αν θέλει να έχει τύχη στη μάχη της σωτηρίας.

Δεδομένης της αναγκαιότητας για βαθμό ή βαθμούς από την φιλοξενούμενη ομάδα θα πάμε στη στήριξη της Γουλβς στοιχηματικά, καθώς σίγουρα θέλει να πάει με μικρότερο πρέπει μετά τη διακοπή κόντρα στη Σίτι. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 1.73 στη Novibet.

 

X