Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, έδωσε για μια ακόμα φορά το «παρών» στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επιδοτώντας τη συμμετοχή των μελών του σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις που γίνονται στη χώρα.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετείχε με δεκατρείς (13) επιχειρήσεις – μέλη του, στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στo Περίπτερo 3, (Stand A6 & A3)

Τα μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από το περίπτερό τους στην 88η ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τον εξωστρεφή τους χαρακτήρα γνωστοποιώντας την παρουσία σε πλήθος κοινού και επιχειρήσεων που επισκέφθηκαν την Έκθεση.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης , παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Ιωάννης Μητλιάγκας, μέλη του Δ.Σ. και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

X