Με ένα τεράστιο παιχνίδι ξεκινάει το νέο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς στο Μιλάνο η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ θα φιλοξενηθεί από την Μίλαν του Πάουλο Φονσέκα. Τεράστια ιστορία στην εν λόγω διοργάνωση για τους δύο συλλόγους. έχοντας συνδυαστικά 13 κατακτήσεις με την Μίλαν να έχει 7 έναντι 6 των Άγγλων.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη νίκη στην εποχή Φονσέκα έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Το θύμα ήταν η ουραγός Βενέτσια η οποία δεν πρόβαρε αντιστάσεις και ηττήθηκε με 4-0. Στις τάξεις των πρωταθλητών της σεζόν 2021-22 υπάρχει έντονος προβληματισμός με την εικόνα της ομάδας, καθώς δείχνει να απέχει πολύ από τα στάνταρ των υπόλοιπων μεγάλων στην Ιταλία. Ήδη ο Φονσέκα βρίσκεται υπό πίεση όπως και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που τον έφερε στον σύλλογο.

Από την άλλη ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε η Λίβερπουλ με την πρόσληψη του Άρνε Σλοτ για να αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση μετά την φυγή του άκρως επιτυχημένου Γιούργκεν Κλοπ. Οι κόκκινοι μετά από εντυπωσιακό ξεκίνημα με 3/3 στο πρωτάθλημα υπέστησαν ήττα-σοκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Άνφιλντ με 1-0 δείχνοντας αρκετά προβληματική εικόνα. Στοίχημα αποτελεί η αντίδραση της ομάδας σε αυτή την πρώτη ήττα επί της εποχής του Ολλανδού.

Οι στοιχηματικές εταιρίες μας δίνουν πολλές επιλογές για την εν λόγω αναμέτρηση οι οποίες συνδυάζονται σε bet builder. Τα γκολ ωστόσο δεν καλοπληρώνουν αρκετά για να ασχοληθούμε ουσιαστικά. Θα κατευθυνθούμε στο ρίσκο του σημείου και στο 2 σε απόδοση 1.91.

 

X