Με μια αινιγματική ανάρτηση με την οποία «κάρφωνε» Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Βύζας, άφησε αρκετά υπονοούμενα για προσπάθεια εκπροσώπου του Κοινοβουλίου να κινητοποιήσει κόσμο με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας, το οποίο συζήτησε το αίτημα απόσυρσης του Χωροταξικού της Δυτικής Μακεδονίας μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης.

Ο Κώστας Βύζας έγραψε, με σαφώς δηκτική διάθεση, πως είναι σίγουρος πλέον ότι το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Κοζάνης μπορεί να συγκεντρώσει 41 ανθρώπους σε διαμαρτυρία… μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της Κοζάνης στο άθροισμα.

Η αναφορά του Αντιπεριφερειάρχη προφανώς «δείχνει» και στην πλευρά της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την παράταξη Κοκκαλιάρη να παραβρίσκεται για πρώτη φορά σύσσωμη σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκαλώντας την έκπληξη αλλά και την απορία σε πολλά μέλη της περιφερειακής αρχής.

Πάντως ο Κώστας Βύζας δεν κατονόμασε τον Βουλευτή, ο οποίος φαίνεται να προσπάθησε να μαζέψει κόσμο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά μάλλον κάποιον φωτογραφίζει(σ.σ. ιδιαίτερα με την αναφορά «Βουλευτής Κοζάνης»), ενώ αρκετές πληροφορίες κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα πως Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων δέχθηκαν τηλεφωνήματα από συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο.

X