Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια. Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βαυαρία η Άουγκσμπουργκ θα φιλοξενήσει τη Ζανκτ Πάουλι με στόχο να πετύχει τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η εν λόγω αναμέτρηση θα αποτελέσει και την επιλογή μας για το στοίχημα της ημέρας.

Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από ήττα, η μεν γηπεδούχος από τη Χάιντενχαϊμ με 4-0 ενώ η δε νεοφώτιστη από την Ουνιόν στο Βερολίνο με 1-0. Η Άουγκσμπουργκ έκανε εξαιρετικό δεύτερο μισό πέρυσι σώζοντας με άνεση την χρονιά, παλεύοντας μάλιστα και για ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος. Ενώ και φέτος έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία κυρίως από τη μέση και μπροστά, αμυντικά δείχνει να μην πατάει καλά.

Από την άλλη εντυπωσιακή ήταν πέρυσι η πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας, Ζανκτ Πάουλι. Φέτος όμως δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί στα μεγάλα πατώματα του Γερμανικού ποδοσφαίρου. Δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με καινούργιο προπονητή τον Αλεξάντερ Μπλέσιν. Έχει ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, παρόλα αυτά δεν μπορεί να σταθεί σαν δικαιολογία για την μέχρι τώρα παρουσία της. Το πρόβλημα είναι κυρίως επιθετικό, καθώς φαίνεται να λείπει η ποιότητα. Αμυντικά έχει μία τίμια παρουσία.

Στο παιχνίδι αυτό θα στηρίξουμε την πιο ποιοτική ομάδα, την Άουγκσμπουργκ. Μπορεί να μην έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα, ωστόσο, έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Επιλογή μας ο 1 σε απόδοση 2.10 στη Bet365 η οποία όπως σε κάθε παιχνίδι μας δίνει μια πληθώρα επιλογών για να χτίσουμε ένα ιδανικό bet builder.

X