Ένας ειδικό συνεργάτη πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Εορδαίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει μεταξύ όσων άλλων ορίζεται από την ανακοίνωση, και πτυχίο φιλολόγου.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σήμερα, ορίζει τα εξής:

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΙΑ  ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ(1) ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/2007 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Εορδαίας (Φ.Ε.Κ. 823/Β’/09-03-2013) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Την ανάγκη πλήρωσης μίας(1) θέσης ειδικού συνεργάτη για  την υποστήριξη του γραφείου Δημάρχου σε θέματα διοικητικής υποστήριξης καθώς και κάθε άλλη συναφή εργασία  που θα ανατεθεί, πάντοτε  υπό την εποπτεία του Δήμαρχου.

Καλεί

τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη στον Δήμο μας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα παραπάνω γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.( α)να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια, ή να είναι υπήκοοι Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης β)Οι άνδρες μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει της στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές γ)Να μην είναι ανυπότακτοι και να μην έχουν καταδικασθεί για λιποταξίας με τελεσίδικη απόφαση. Δεν απαιτείται εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους Πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τους οποίους δεν προβλέπεται τέτοιο κώλυμα στην χώρα τους δ)Να είναι υγιείς και να έχουν αρτιμέλεια και την φυσική καταλληλόλητα που απαιτείται για την εργασία για την οποία πρόκειται να προσληφθούν ε)Να μην έχουν καταδικασθεί για κακούργημα και να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για την στέρηση στ) Να μην έχουν καταδικασθεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην Υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση ή εγκλήματα κατά των ηθών ή το νόμισμα ζ) Να μην είναι υπόδικοι και να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης παραγράφου έστω και να το αδίκημα παραγράφηκε η)Να μην υπάρχει κώλυμα από απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

Πτυχίο  Φιλολογικών σπουδών
Άριστη γνώση της αγγλικής  γλώσσας
Γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου
Προηγούμενη αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία
 Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών

Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

 Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Η πλήρωση της προαναφερόμενης μίας(1) θέσης θα διενεργηθεί με απόφαση Δημάρχου η οποία θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβέρνησης και θα προσληφθεί το πρόσωπο που κατά την κρίση του Δημάρχου είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση(παρ. 4 άρθρο 163 του ν.3584/2007).Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή ειδικής σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

Η παρούσα δημόσια γνωστοποίηση να δημοσιευθεί  σε μια ημερήσια τοπική εφημερίδα, να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας του Δήμου Εορδαίας, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μετά από την τελευταία δημοσίευση της παρούσης και έως την 25/09/2024  στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού  Υγιεινής & ασφάλειας εργαζομένων  (Ισόγειο γραφείο ανθρώπινου δυναμικού τηλ. 2463350130) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.”

X