Με την καθιερωμένη τελετή Αγιασμού ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της Καστοριάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, παρευρέθηκε σε αγιασμούς σχολικών μονάδων της περιοχής, απευθύνοντας ευχές προς την εκπαιδευτική κοινότητα για μια χρονιά γεμάτη πρόοδο, γνώση και δημιουργία.

Στο μήνυμά του, ο κ. Σαββόπουλος, ο οποίος παρέστη στους αγιασμούς πολλών σχολικών μονάδων, τόνισε ότι το πρώτο κουδούνι σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου ταξιδιού γνώσεων, γεμάτου προκλήσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, κάλεσε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να συνεργαστούν ώστε να προοδεύσουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον. «Μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς καλούνται να ταξιδέψουν όλοι μαζί και να εξελιχθούν, φέρνοντας την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η Περιφερειακή Αρχή θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων.

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, η νέα σχολική χρονιά ξεκινά, φέρνοντας μαζί της προοπτικές για πρόοδο και επιτυχίες για τους μαθητές της Καστοριάς.

 

X