Και ενώ η δημοτική αρχή Κοζάνης διά μέσου του Αντιδημάρχου, Γιάννη Ιωαννίδη, προσπάθησε να υποβαθμίσει την παρέμβαση της Τζόυς Ευείδη για την άθλια κατάσταση στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, ρόλο υπερασπιστή ανέλαβε η ειδική συνεργάτης του, Ρέα Ρομπόλα, η οποία με μια μακροσκελή ανάρτηση έριξε την «ευθύνη» στο κεντρικό κράτος και στις ελλείψεις προγραμμάτων, προσωπικού και χρηματοδότησης της αυτοδιοίκησης.

Η στενή συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη μάλιστα χαρακτήρισε τις επιθέσεις «εμμονικές» και τα διάφορα σχόλια «κομπλεξικά», επιλέγοντας να αναφερθεί στην «αδιαφορία» όπως λέει, του κεντρικού κράτους που «αποδεκατίζει τις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης και άλλων Δήμων».

Στην ειδική συνεργάτη του Αντιδημάρχου Κοζάνης, επέλεξε να απαντήσει ο Στέλιος Μήλιος, στέλεχος της νέας γενιάς της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις», ο οποίος αφού ανέφερε πως η πόλη κατάφερε να έχει ξανά μια αρνητική πρωτιά αναρωτιέται αν η δημοτική αρχή έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Μάλιστα σχολιάζοντας την ανάρτηση της Ρέας Ρομπόλα σημειώνει: «Η ειδική συνεργάτης κατηγορεί όσους κάνουν κριτική. Θα ήταν προτιμότερο να μας παρουσιάζουν το έργο τους, παρά να δικαιολογούν τον μισθό από τους φόρους μας, με αναρτήσεις χωρίς ουσία. Μας έχει κουράσει η αδιαφορία σας».

X