Τα 50 τους χρόνια γιορτάζουν οι απόφοιτοι του οχτατατάξιου Γυμνασίου μας το 2000

Εμείς τους ευχόμαστε να γιορτάσουν και την 2η πεντηκονταετία τους για να πάρει σειρά η… 3η

Στη Φώτο μας και στη 1η ΣΕΙΡΑ από αριστερά οι: Χατζηστεφάνου Μαριάνθη «Μάρω», Παγκούτσος Θανάσης και η Κυριακίδου Φωτούλα ή Φωφώ.

ΣΕΙΡΑ 2η από αριστερά, οι: Γούλας Κώστας, Τσαμπαζλής Βασίλης, και πίσω ο Τζαμαντάνης Τάκης, Ζηκίδης Γιάννης και πίσω ο Κύρου Τάσος, Γκέσσας Θανάσης και πίσω ο Κωστίδης Γιώργος, Ματσούλιας Θόδωρος και πίσω ο Χαριτίδης Χαράλαμπος ή Μπάμπης, ο Χρηστίδης Κώστας, ο Καθηγητής Θεολογίας κ. Κωτίτσας Ιωάννης και πίσω  η Αδαμίδου Ελένη, η καθηγήτρια φυσικής κ. Τσελεπίδου Αθηνά και πίσω η Μάγγου Ελένη, Ξενόδουλου Αναστασία (Σούλα), Τζεβελεκιδου Πολυξένη, η γνωστή μας -άγνωστη X. και η Καλτσακλή Φεβρωνία.

ΣΕΙΡΑ 3 η, από αριστερά, οι: Βάννης ή Βανοπουλος Αναστάσιος (Τάσος). Κοτρίδης Τάσος, ο γνωστός μας- άγνωστος X., Χαλκίδης Θόδωρος, Παγκούτσος Χρήστος, Χατζηπαναγιωτίδης Γρήγορης, Τανίδης Αριστείδης, Τανίδης Αθηνόδορος, Καραγατζίδης Χρήστος, Σδούκος Κώστας, ο γνωστός μας άγνωστος X., ο Βούρτης Γιαννάκης, X:. Χαλαϊδοπούλου Παρθένα, ο Κιοσές Παναγιώτης και ο χαμογελαστός πάντα Λαζαρίδης Παύλος.

Δεν σχολιάζουμε την χαρακτηριστικά μεγάλη απουσία των μαθητριών, ίσως δεν κατάφεραν να ράψουν τις μαθητικές μπλε ποδιές τους ή ακόμα η οικονομική αδυναμία για την αγορά της και ένοιωθαν άσχημα.

Το φινάλε της θαυμάσιας αυτής συνάντησης ήταν η υπόσχεση πως από τη 2η και σημαντική πεντηκονταετία , δεν θα απουσιάσει καμία και κανένας.

 

X