Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η λειτουργία των 10 νέων Ειδικοτήτων για το νέο έτος κατάρτισης, για τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από το site της ΣΑΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, σύμφωνα με τη Διευθύντρια Σοφία Μπέση.

Οι εγγραφές θα ΛΗΞΟΥΝ στις 10 Σεπτεμβρίου 2024 για το παράλληλο Μηχανογραφικό, καθώς και οι ηλεκτρονικές αιτήσεις. Κατόπιν θα έχουμε τις εγγραφές σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις του συστήματος επιλογής μέχρι την ημερομηνία που θα ορίσει το Υπουργείο (μέσα στο Σεπτέμβρη).

Τέλος, μετά τις εγγραφές του δευτέρου σταδίου (των ηλεκτρονικών αιτήσεων) θα εκτιμήσουμε τον αριθμό των καταρτιζόμενων σε κάθε τμήμα και τις θέσεις που θα μείνουν κενές για να υπάρξουν νέες εγγραφές (Τρίτο στάδιο εγγραφών) ή ακόμα και βελτίωση στην α΄ προτίμηση.

Επίσης η Υποδιευθύντρια Σοφία Απαζίδου τόνισε ότι μπορεί ένας ενδιαφερόμενος να κάνει εγγραφή με το παράλληλο Μηχανογραφικό και ταυτόχρονα αίτηση με το σύστημα επιλογής ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Τέλος αναφέρθηκε στο τμήμα Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων, τα εργαστηριακά μαθήματα του οποίου θα γίνονται στα εργαστήρια του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ Νοσοκομείου , καθώς επίσης και στο τμήμα Σχεδιασμού Μόδας για το οποίο τα εργαστηριακά μαθήματα θα γίνονται στη ΣΑΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

X