Ρίχνονται στη μάχη οι Εθνικές Ομάδες, με τη δράση να εκκινεί από τα γήπεδα της Αφρικής, όπου στο προσκήνιο μπαίνουν τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, με την πρώτη αγωνιστική να διεξάγεται. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα πρώτα ματς των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Επιλογή υπάρχει από τα προκριματικά του Euro U21.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα νεα καζινο ελλαδα live

Γιοκοχάμα Μαρίνος – Σαπόρο (13:00)

Πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Η Γιοκοχάμα διανύει τραγική σεζόν στο Πρωτάθλημα και θα ρίξει το βάρος στα εγχώρια Κύπελλα ώστε να σώσει τη σεζόν και να πάρει ένα εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις. Ούτε στη Σαπόρο πάνε καλά τα πράγματα, βρίσκεται στο -7 από την παραμονή και το Λιγκ Καπ αποτελεί πολυτέλεια για εκείνη. Η Γιοκοχάμα μπορεί να πάρει καθαρό προβάδισμα πρόκρισης, ποντάρισμα στον άσο με -1 Α.Η. στο 1.98.

Ισραήλ U21 – Γερμανία U21 (19:00)

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση των προκριματικών του Euro U21. Το Ισραήλ είναι τελευταίο στον όμιλο, δίχως να έχει συλλέξει κάποιον βαθμό και δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτή την τελική ευθεία. Από την άλλη, η Γερμανία είναι στην κορυφή, στο +1 από την Πολωνία και με ματς λιγότερο, θα κοιτάξει να καθαρίσει από νωρίς το αδύναμο Ισραήλ. Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας, ποντάρισμα στο διπλό με -1,5 χάντικαπ στο 1.75.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X