Στους ρυθμούς της επικείμενης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ , που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, κινείται και ο πρώην Συντονιστής και υποψήφιος Βουλευτής, αλλά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Κωνσταντίνος Πασσαλίδης .

Τις εξελίξεις και τα διάφορα σενάρια τα επικρατέστερα σχολίασε ο κ. Πασσαλίδης στο e-ptolemeos λίγο πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα , όπου θα παρευρεθεί ως μέλος της Κ.Ε. του Κόμματος .

Στην πρώτη ερώτησή μας σχετικά με τον “αναβρασμό ” που επικρατεί στο Κόμμα , ο κ. Πασσαλίδης επισήμανε ότι ενώ η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλά σοβαρά προβλήματα , δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περιέλθει σε ένα κύκλο εσωστρέφειας, από τον οποίο πρέπει να ξεφύγει.

Σε ερώτησή μας σε ποιό από τα στρατόπεδα των δύο μονομάχων Κασσελάκη και Πολάκη ανήκει, ο κ. Πασσαλίδης απέφυγε να απαντήσει, τονίζοντας πως ανήκει μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ , για την ενότητα και την ομόνοια του οποίου θα παλέψει.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξων και της συνεδρίασης της Κ.Ε., υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε μία “πιθανή” επικράτησή του , να καταφέρει να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

X