Αναχώρησε την Κυριακή η αποστολή της Εθνικής ομάδας, που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλιείας κυπρίνου το οποίο διεξάγεται, από την 4 ως  7 – 9 2024, στις λίμνες Lapovac και Sandor της Κροατίας.

Η Εθνική ομάδα απαρτίζεται από αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαίδας «ΣΑΚΗΣ ΤΖΟΥΡΑΣ» που είναι οι:

ΜΑΡΝΑΣΙΔΗΣ Ευριπίδης

ΚΑΡΡΑΣ Δημήτριος

ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ Ευθύμιος

ΠΑΠΑΣ Χαράλαμπος

και του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης Κερκίνης, που είναι οι:

ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Σταμάτης

ΔΗΜΑΤΡΙΑΔΗΣ Ιάκωβος

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Χρήστος

ΜΗΤΡΟΥ Χρήστος .

Οι αθλητές που απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα, προέκυψαν μέσω αγωνιστικής διαδικασίας Πανελληνίου πρωταθλήματος τριών αγώνων, στις λίμνες Κερκίνης, Σμοκόβου και Πολυφύτου.

Την αποστολή συνοδεύουν οι ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ Αρχέλαος ως  προπονητής και οι ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ Θεόδωρος   (μεταβαίνει από Γαλλία) και ο ΓΙΩΤΑΣ Χρήστος ως Αρχηγός και Αναπληρωτής Αρχηγός της αποστολής.

Συμμετέχει ως επισκέπτης – παρατηρητής ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Βασίλειος,  με σκοπό να αποκομίσει εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων αυτού του επιπέδου.

Οι Σύλλογοι από την πλευρά τους αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά τους χορηγούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε να εκπροσωπηθεί η χώρα μας σε ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός.

Καλή επιτυχία στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Γιώργος Αργυριάδης

X