Ιδιαίτερα φτωχό το πρόγραμμα σήμερα και αυτό διότι μπαίνουμε σε εβδομάδα με ματς για τις Εθνικές Ομάδες. Λάτιν και Σκανδιναβικό στοιχείο κυρίως στο κουπόνι, όπου ξεχωρίζει η μάχη στην Αργεντινή ανάμεσα σε Χιμνάσια Λα Πλάτα και Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ σημαντικό ματς διεξάγεται και στην Κολομβία ανάμεσα σε Ντεπορτίβο Κάλι και Πάστο.

ΔΕΣ ΕΔΩ: πως παιζεται το μπακαρα

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Αρχεντίνος Τζούνιορς (23:00)

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση είναι η Αρχεντίνος Τζούνιορς, η οποία παρ’ ότι απέλυσε τον προπονητή Γκέδε πριν λίγες ημέρες, ακόμα δεν έχει καταφέρει να μπει στον ίσιο δρόμο. Σε εντελώς διαφορετική φάση η Χιμνάσια που προέρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα (3-1-0) και δείχνει ικανή για μια ακόμα νίκη. Κρίνεται λογικός ο άσος με κάλυψη (0.0 A.H.) στο 1.72.

Ντεπορτίβο Κάλι – Πάστο (3/9, 03:30)

Σε κομβική κατάσταση βρίσκεται η Ντεπορτίβο Κάλι στην Κολομβία. Είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς εάν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως και να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Η Πάστο είναι πιο άνετη σε αυτό το κομμάτι αλλά κυνηγάει την είσοδο της στα πλέι οφ του Κλαουσούρα και δεν θα αδιαφορήσει. Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν δυνατή έδρα και μπορούν να βασιστούν εκεί, ώστε να φτάσουν στην παραμονή. Κρατάμε τον άσο στο 2.25.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X