Ταλαιπωρία και μικροαναστάτωση σε μερίδα πολιτών έχει επιφέρει η εκτέλεση του έργου εγκατάστασης οπτικών ινών σε περιοχές της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Η εφημερίδα μας έχει δεχτεί, (και οφείλει να τις αναδείξει) διαφόρων ειδών οχλήσεις σχετικά με μικρο-προβλήματα που αφήνει πίσω της η εκτέλεση του έργου, από την εταιρεία που είχε αναλάβει την εγκατάσταση του δικτύου.

Τελευταίο περιστατικό ήταν αυτό που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν αφέθηκε ποσότητα πίσσας (που ήταν να χρησιμοποιηθεί για το κλείσιμο των λακκουβών) σε σημείο της πόλης κοντά στην Οδό Πόντου, και το σημείο αυτό δεν καθαρίστηκε όταν τελείωσαν οι εργασίες. Τα υπολείμματα της πίσσας που αφέθηκαν δημιούργησαν μία μικρή ένταση, το θέμα όμως τελικά διευθετήθηκε, με τη βοήθεια και των περίοικων που έσπευσαν να καθαρίσουν το σημείο από την πίσσα.

Σε κάθε περίπτωση, όταν γίνονται τόσο σημαντικά έργα θα υπάρχει και μία μικρή αναστάτωση. Καλό είναι βέβαια όλες οι πλευρές να κάνουν ότι μπορούν έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη αυτή η αναστάτωση. Σύμφωνα πάντως και με τις υπηρεσίες του ΟΤΕ γίνονται σοβαρές προσπάθειες να ληφθεί μνεία ώστε το πολύ σημαντικό αυτό έργο που θα αναβαθμίσει κατά πολύ την ποιότητα των επικοινωνιών μας να γίνει με όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση. Για αυτό το λόγο άλλωστε, έγινε και σχετική όχληση στον εργολάβο.

X