Όλα τα φώτα της μάχης των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ θα πέσουν στο Νομό Φλώρινας και συγκεκριμένα στο Αμύνταιο αυτές τις μέρες. Ο λόγος είναι η ταυτόχρονη παρουσία που προγραμμάτιζαν να έχουν στην περιοχή, τουλάχιστον πέντε από τους υποψηφίους Προέδρους του Κινήματος.

Ο λόγος για την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Χάρη Δούκα που ούτως ή άλλως θα περιοδεύουν στη Δυτική Μακεδονία, τον νυν Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, Τον Μιχάλη Κατρίνη και τον Παύλο Γερουλάνο.

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Και ενώ …λίγο έλειψε να συναντηθούν όλοι οι παραπάνω στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα που γίνεται στο Αμύνταιο στα πλαίσια των Πρεσπείων, τα ασφυκτικά προγράμματα των περιοδειών καμιά φαίνεται πως αλλάζουν. Έτσι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται πως θα καταγραφούν οι παρουσίες της Άννας Διαμαντοπούλου και του Χάρη Δούκα, και ίσως του Μιχάλη Κατρίνη.

Μια από τις …αιτίες της πολυκοσμίας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Υπουργός και Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Πρεσπείων Γιώργος Λιάνης, ο οποίος απηύθυνε ευγενική πρόσκληση σε όλους υποψήφιους Προέδρους, και κατέστησε το Αμύνταιο “επίκεντρο της πράσινης μάχης”.

 

X