Ο πατέρας του 19χρονου θύματος που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, Γιώργος Καμπαϊλής, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες αναφορικά με τις συναλλαγές του Δήμου Κασσάνδρας με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Ο κ. Καμπαϊλής αποκάλυψε ότι διαθέτει έγγραφα που αποδεικνύουν απευθείας αναθέσεις έργων προς τον επιχειρηματία χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, υπογραμμίζοντας πως θα τα καταθέσει στην εισαγγελία Χαλκιδικής.

Η αποκάλυψη έγινε μετά από τρισάγιο που τελέστηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, έξω από το σημείο του δυστυχήματος. Ο κ. Καμπαϊλής τόνισε την ανησυχία του για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης και υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες για τις παράνομες δοσοληψίες του δήμου με τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον κ. Καμπαϊλή, τα έγγραφα που διαθέτει αφορούν απευθείας αναθέσεις του 2021, οι οποίες έγιναν χωρίς τις απαραίτητες αποφάσεις από το δημοτικό συμβούλιο. Ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να καταθέσει τα έγγραφα στην εισαγγελία Χαλκιδικής τη Δευτέρα, ζητώντας την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών του. Επιπλέον, προειδοποίησε ότι αν δεν υπάρξει άμεση εισαγγελική παρέμβαση, θα αναλάβει ο ίδιος δράση, τονίζοντας την οργή και την απογοήτευσή του.

X