Όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις έχει η επιχείρηση λούνα παρκ που πρόκειται να εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες στη μεγάλη εμποροπανήγυρη της Πτολεμαΐδας, η οποία ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 18 του ίδιου μήνα.
Πάντα πρέπει να ελέγχονται τα τεκμήρια ασφάλειας σε τέτοιες υποδομές. Φέτος όμως ένας λόγος παραπάνω, μετά το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο Δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής, στο οποίο δυστυχώς πάει ο νους όλων μας.
Στην περίπτωση της Πτολεμαΐδας ο μισθωτής του χώρου και ιδιοκτήτης της επιχείρησης λούνα παρκ (ο οποίος κατάγεται και από την περιοχή του Νομού Κοζάνης), έχει προσκομίσει στις αρμόδιες υπηρεσίες όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την ασφάλεια λειτουργίας του λούνα παρκ. Τα δικαιολογητικά ελέγχθηκαν σχολαστικά, και έγιναν και οι απαραίτητοι επιτόπιοι έλεγχοι μετεγκατάστασης και τέλος η αυτοψία της υποδομής, από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες σε συνεννόηση και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Χατζηιωαννίδη, συνεπώς βάσει των πρωτοκόλλων και της Νομοθεσίας, το λουνα παρκ κρίνεται ασφαλές.
X