Μπροστά σε μια “απρόσκλητη επίσκεψη” βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024 ο κ. Γιώργος Χατζής κάτοικος της Φλώρινας, όταν κατάλαβε ότι εντός του αύλειου χώρου της οικίας του που βρίσκεται λίγο έξω από την Φλώρινα βρίσκεται μια μεγαλόσωμη αρκούδα με 3 μικρά αρκουδάκια.

Όπως μας είπε ο κ. Χατζής γύρω στις 03.00πμ αντιλήφθηκε πως μέσα στην αυλή του είχε εισέλθει μια αρκούδα μαζί με τα 3 αρκουδάκια της ,αφού πρώτα είχε κατεβάσει την περίφραξη, και περιφερόμενη στον χώρο οπου βρίσκεται το κοτέτσι έπνιξε κάποια κοτόπουλα και 2 η 3 από αυτά τα έφαγε ενώ για να πραγματοποιήσει αυτό προκάλεσε σοβαρές ζημιές στον χώρο του κοτετσιού.

” …δέν είναι η πρώτη φορά που μπήκε στην αυλή” ….λέει με ανησυχία ο κ.Χατζής…” … μας έχει επισκεφθεί άλλες 3 φορές..” τονίζοντας πως στάθηκε τυχερός που δεν ήρθε τετ α τετ με το μεγαλόσωμο ζώο γιατί αν συνέβαινε αυτό τότε σίγουρα η αρκούδα θα του έκανε επίθεση για να προστατέψει τα μικρά της.

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Ο κ. Χατζής ενημέρωσε την Αστυνομία αλλά και το Δασαρχείο Φλώρινας για το περιστατικό και τονίζει πώς τα τελευταία 4-5 χρόνια η επιθέσεις είναι πιο συχνές και ζητά από τους υπευθύνους να λάβουν άμεσα μέτρα.

Πηγή: http://www.floriniotika.gr

X