Με μεγάλη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του e-ptolemeos.gr για τον Ιούλιο του 2024! Μέσα σε έναν μήνα,  μετρήθηκε ο αριθμός των 1.331.517 προβολών, αριθμός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ μηνιαίας επίδοσης για την ενημερωτική μας ιστοσελίδα. Μετρήθηκαν, επίσης, 490.790 επισκέπτες που πλοηγήθηκαν στις αναρτήσεις μας όλο τον Ιούλιο. Το γεγονός αυτό επιβραβεύει την προσπάθεια της ομάδας μας, της μεγαλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, καθώς αποτυπώνει την αύξηση της εμπιστοσύνης των αναγνωστών.

Ιούλιος 2024: Το ιστορικό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το E-PTOLEMEOS.GR με πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως οι 6 επαγγελματίες δημοσιογράφοι της ομάδας του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας κρατούν ενημερωμένους μέρα και νύχτα. Όμως χωρίς τους αναγνώστες του, το e-ptolemeos.gr δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει τόσο μακριά. Η αλληλεπίδραση που έχουμε καθημερινά μαζί σας, δείχνει τον παλμό της καθημερινότητας στην πόλη και αναδεικνύει τα ζητήματα των πολιτών..

Γι΄ αυτό σας παροτρύνουμε να ακολουθήσετε και τη σελίδα μας στο Facebook και να μας απευθύνετε κάθε παρατήρηση, παράπονο ή ακόμα και τις καταγγελίες σας στη δημοσιογραφική ομάδα του Πτολεμαίου, στο [email protected] και 2463055455.

X