Με μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζει στους αγώνες σήμερα να είναι εκείνη της Σταντάρ Λιέγης με την Μπριζ ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική στο Βέλγιο.

Στη Λιέγη, η ομάδα του Ιβάν Λέκο μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στη Γκενκ φιλοξενεί την περσινή πρωταθλήτρια Μπριζ με στόχο να της βάλει δύσκολη εξίσωση και να της κόψει βαθμούς. Η Σταντάρ αντιμετωπίζει από πέρυσι αρκετά οικονομικά προβλήματα. Παρόλα αυτά ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, προχωρώντας σε ορισμένες άξιου αναφοράς μεταγραφές. Μεταξύ αυτών και εκείνη του Αλεξανδρόπουλου από τη Σπόρτινγκ με τη μορφή δανεισμού.

Η Μπριζ αποτελεί αδιαφιλονίκητο φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες. Η ομάδα του Νίκι Χάγιεν μετά το εντυπωσιακό φινάλε της περσινής σεζόν, φέτος τα έχει βρει σκούρα. Στα δύο επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα μετράει, μία ισοπαλία με τη Μαλίν εντός έδρας στην πρεμιέρα και μία ήττα στον τελικό του βελγικού σούπερ καπ απέναντι στη Σεν Ζιλουάζ. Η πορεία της ομάδας του Χρήστου Τζόλη προβληματίζει αρκετά, παρόλα αυτά έχει την αγωνιστική ποιότητα να αντιδράσει.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με διαφορετική φιλοσοφία. Από τη μία η Σταντάρ Λιέγης θα κατέβει με σαφώς αμυντικό προσανατολισμό, ενώ από την άλλη η Μπριζ θα αγωνιστεί με πλήρως επιθετική φιλοσοφία. Για όποιον σκέφτεται τι να παίξω σήμερα, επιλογή μας το 2+Over 1,5 σε απόδοση 1.78.

 

X