Η νέα εποχή στα Οπτικά Κάτανα προϋποθέτει για εμάς και τους συνεργάτες μας την υψηλότερη δυνατή παροχή υπηρεσιών, ολοκαίνουρια και πολύ ποιοτικά προϊόντα σε προνομιακές τιμές, όπου θα διατίθενται σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους ώστε η έκθεση των προϊόντων μας να είναι ορατή είτε βρίσκεστε εντός των καταστημάτων μας, είτε παρατηρείτε τις σωστά φωτισμένες βιτρίνες μας καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σχεδόν με την ίδια ευκολία. Επίσης έχουμε επιμεληθεί την υψηλότερη δυνατή άνεσή σας και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας εντός των καταστημάτων μας, για ανθρώπους κάθε ηλικίας.
Επί σαράντα έτη στην οικογένειά μας, καθώς και σε κάθε συνεργάτη μας κυριαρχεί ένας τρόπος αντίληψης της δουλειάς μας που αποτυπώνεται σε μια παράγραφο.

«Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μόνοι μας είναι απλά ένα όνειρο. Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας, γίνεται πραγματικότητα.»
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Νεκτάριο Δουγαλή για την άψογη συνεργασία στα γυρίσματα, αλλά τις συνεργάτιδες των οπτικών Κάτανα, όπου πέραν της υπερπροσπάθειας που καταβάλουν καθημερινά στα καταστήματά μας παρέχοντάς σας τις υψηλότερες δυνατές υπηρεσίες, συνεργάστηκαν και με ιδιαίτερη χαρά (με στιγμές αρκετού γέλιου) στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού μας σποτ για τη σεζόν 2024-2025.
X