Αναστάσιος Σιδηρόπουλος: Η ΑΝΚΟ ΑΕ και ο σχεδιασμός στη περίοδο της μετάβασης της δυτικής Μακεδονίας

Δείτε τη συνέντευξη:

Συνέντευξη παραχώρησε στο ράδιο Λέχοβο 97.1 και τον δημοσιογράφο Πέτρο Βούζα ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ ΑΕ κ Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Ο κ Σιδηρόπουλος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και το έργο που επιτελεί η ΑΝΚΟ την περίοδο της μετάβασης της περιφέρειας μας
Η ενεργειακή μετάβαση αφορά όλη την Ελλάδα για τη δυτική Μακεδονία είναι κυρίως οικονομική και θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες ώστε να κερδίσει την πολυπόθητη ανάπτυξη τόνισε.

Έχουμε πάντα τις πόρτες ανοιχτές και μια πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια και τους δήμους έχουμε ήδη ξεκινήσει επαφές πηγαίνοντας επιτόπου με την αρχή να γίνεται από τον δήμο Πρεσπών ενώ το Φθινόπωρο θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις.

Ο διευθυντής της ΑΝΚΟ έκανε μια αναφορά στα έως τώρα πεπραγμένα της επιχείρησης και την συμβολή της στη ανάπτυξη της περιοχής, μίλησε για τον ρόλο της εταιρίας για το μέλλον της υπαίθρου.
Ο κ Σιδηρόπουλος αναφέρθηκε και στην στήριξη των επιχειρήσεων της δυτικής Μακεδονίας
Τέλος τόνισε ότι η ΑΝΚΟ πρέπει να έχει λόγο στα κρίσιμα ζητήματα της δυτικής Μακεδονίας που αφορούν το μέλλον των κατοίκων της.

Πηγή: https://radio-lehovo.gr

X