Στο Αζερμπαϊτζάν πέφτουν τα φώτα αναφορικά με τους αγώνες των προκριματικών του Europa League. Μία από τις αναμετρήσεις που έχει ξεχωρίσει στο πρόγραμμα αγώνων, είναι εκείνη μεταξύ της Ζίρα και της Σέριφ Τίρασπολ.

Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, μία εβδομάδα πριν, στη Μολδαβία, οι «αζέροι» έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και πέρασαν με νίκη με 1-0. Σε ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών, η Ζίρα έδειξε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλο της, εκμεταλλευόμενη τα λάθη της στο έπακρο. Η Σέριφ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος πέρυσι από τη Πετροκούμπ.

Στον αντίποδα, η Ζίρα είχε καλή πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα, τερματίζοντας δεύτερη πίσω από την Καραμπάγκ. Μάλιστα, ήταν και η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, το οποίο το απέδειξε και στην πρώτη αναμέτρηση επί μολδαβικού εδάφους. Στο ζευγάρωμα, τα προγνωστικά έδιναν φαβορί την έμπειρη ομάδα της Μολδαβίας, ωστόσο η Ζίρα φαίνεται σε καλύτερη μοίρα και έχει γυρίσει υπέρ της, τις πιθανότητες πρόκρισης.

Οι προβλέψεις είναι δύσκολες σε τέτοιες νοκ-άουτ αναμετρήσεις και σε τόσο πρώιμο σημείο στη σεζόν. Η εμπειρία της Σέριφ σίγουρα θα παίξει ρόλο, ωστόσο δεν μπορεί να χρησθεί φαβορί στην αναμέτρηση. Ενδιαφέρον θα είχε σίγουρα μία πρόταση με παράταση σε bet builder. Παρόλα αυτά πάμε στο πιο προσιτό Goal-Goal σε απόδοση 1.80.

X