Εξαιρετικά ευοίωνα είναι τα νέα για την Ptolemaida Club Card, την εκπτωτική κάρτα πόντων που λάνσαρε στην τοπική αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας.

Η κάρτα δουλεύει πολύ καλά, αφήνοντας ικανοποιημένη τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, που προχώρησε στο εν λόγω καινοτόμο εγχείρημα εκδίδοντας Κάρτες Μέλους, στις οποίες ο καταναλωτής μπορεί να συλλέγει πόντους σε τοπικά καταστήματα και να τους εξαργυρώνει με εκπτωτικές προσφορές που επιλέγουν τα ίδια τα καταστήματα.

Την τελευταία εβδομάδα, μόνο, οι νέες εγγραφές στην Κάρτα Μέλους ξεπέρασαν τις 300 τον αριθμό και στο σύνολό τους έχουν εκδοθεί ήδη πάνω από 1.000, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, δεδομένου μάλιστα ότι διανύουμε και την θερινή εκπτωτική περίοδο.

Οι εκπτώσεις θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, με τον εμπορικό κόσμο της Πτολεμαΐδας να είναι καθ’ όλα έτοιμος να υποδεχθεί τους αγοραστές, κάνοντας για τον κόσμο καλές εκπτώσεις και διαθέτοντας ποικιλία στα προϊόντα τους.

Όπως είχε δηλώσει, μάλιστα, προ λίγων ημερών στο True Story Radio ο πρόεδρος του Εμπορικού Πτολεμαΐδας – Εορδαίας Θεόδωρος Βυθούλκας: «Η Πτολεμαΐδα έχει την καλύτερη αγορά στη Δ. Μακεδονία», κάνοντας λόγω για γενναίες εκπτώσεις άνω του 50%, με πολύ καλό από ποιοτική άποψης, εμπόρευμα. Ο ίδιος προσέθεσε πως το σημαντικό είναι ότι οι καταναλωτές χαίρονται να αγοράζουν από την τοπική αγορά της Πτολεμαΐδας.

Πως λειτουργεί η κάρτα μέλους

Για την Κάρτα Μέλους, τα συμβεβλημένα καταστήματα τα βρίσκει κανείς στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να δει τι μπορεί να κερδίσει από το εκάστοτε κατάστημα μέσω της συλλογής πόντων.

Πως λειτουργεί όμως; Ο καταναλωτής μπαίνει στο κατάστημα, βγάζει την κάρτα μέλους, κάνει τις αγορές του και αυτομάτως κερδίζει τους πρώτους πόντους στο κατάστημα. Με την ίδια κάρτα μπορεί να παίρνει πόντους με τις αγορές του στα εκάστοτε συμβεβλημένα καταστήματα. Το κάθε κατάστημα μπορεί να έχει το δικό του σύστημα πόντων. Πχ: ψωνίζουμε από ένα κατάστημα και συλλέγουμε 200 πόντους. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να αποφέρουν λ.χ. 20% έκπτωση σε επόμενες αγορές. Η πολιτική του κάθε καταστήματος είναι διαφορετική, για το πώς θα διαμορφώνει τους πόντους του.

X